ANASAYFA HABER ARA RSS KAYNAĞI FOTOĞRAF GALERİ KÜNYE   Üye Ol - Üye Girişi 
 
12. Cumhurbaşkanı Kim Olacak? - (01.01.2012 11:02:36)
  Çok Okunan Yazılar
KIBRISCIK YAYLALARI HİZMET ÇOŞKUSU...
MENGEN VE AŞÇILIK SANATI...
Bir yer düşünün,iki dağ arasında kalan...
Berlin Duvarı'nı futbolla yıkıyoruz...
MENGENİN TARİHİ HİÇ BİRİMİZİ AFFETMEZ.....
Chef Cihan Erdogan Tokyo'dan yaziyor...
Benim bir babam vardı......
Yemek fotoğrafçılığı......
Edebiyatçılar... Haydi kaleme sarılın......
saci ASLAN 16.11.2011
harika
M. BİLAL A 03.11.2011
DAHA GÜZEL BİR İŞVAR
aytekin 31.10.2011
Bilgilendirme
ahmet cele 30.10.2011
kurbanlık
Ahmet ERMİ 30.10.2011
çocuklar için sevindir
Özpelit 23.10.2011
Tufan Özyamak
ali yorulm 14.10.2011
hayırlısı olr inşaalla
meltem KOZ 12.10.2011
tam zamanı
Mine TAŞGÖ 02.10.2011
ÇOK GÜZEL
tufanözyam 09.06.2011
Teşekkür
Selçuk Çol 07.06.2011
Ellerine sağlık güzel
aytekin 18.05.2011
Tebrikler
SUPHİ SEZE 16.04.2011
öğrencilere saygı göst
Aytekin 14.04.2011
Geçmiş olsun
sevda ve 11.04.2011
tuba büyüküstüne
SERAP DORU 05.04.2011
TEBRİK EDERİM
şahin yerl 04.01.2011
belediye nasıl çalışıy
Ali Yaşar 20.12.2010
Destekliyorum
TURGAY ÜST 06.12.2010
SELAMLAR
Şükrü Köro 07.11.2010
Geçmiş olsun
aytekin 31.10.2010
GEÇMİŞ OLSUN
başar varo 04.10.2010
gaza gelmeyin.
İsmail Kar 29.08.2010
Aşcılık - MENGEN
Sercan SEZ 20.08.2010
SN ADNAN KARATAŞ
eren akdoğ 29.07.2010
teşekkür mesajı
yorum cu 29.07.2010
dilbilgisi
adnan kara 29.07.2010
yanlış
Adnan Sone 20.07.2010
HAYIRLI OLSUN.
berksu ata 15.07.2010
böle düğün yok
aytekin 09.07.2010
Ata Sporu bir başka
FENERBAHÇE'DEN 'ZORBALIK' AÇIKLAMASI
FENERBAHÇE'DEN 'ZORBALIK' AÇIKLAMASI

Büyült / Küçült : 14 Punto 16 Punto 18 Punto Tarih : 12.11.2009 12:06:51

FENERBAHÇE'DEN 'ZORBALIK' AÇIKLAMASI
Fenerbahçe, GS'lı Yönetici Işın Çelebi'nin "Zorbalıkla Maç Kazanmanın Sonu Yok" Açıklamasına Tepki Gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi'nin "Zorbalıkla maç kazanmanın sonu yok" şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.



Fenerbahçe Kulübü internet sitesinde yer alan açıklamada, "Son günlerde Galatasaraylı yöneticilerin Fenerbahçe aleyhine yaptığı açıklamalar üzerine, camianın çıkarlarını koruma ve de yaşanmış gerçeklerin hafızalardan silinmemesi adına bir açıklama yapmak zorundayız." denilerek, "Kamuoyunu gereksiz tartışmalara sürüklememek ve camialar arası olması gereken dostluk ve barış ortamına katkımızı sürdürmek için Galatasaray Spor Kulübü Yöneticilerinin derbi zaferimiz sonrasındaki açıklamalarıyla ilgili görüş bildirmekten ısrarla kaçındık. Bu sorumlu ve tutarlı duruşumuzu 2006-2007 sezonunda Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan ve bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş olayların yaşandığı maçtan sonra da aynı şekilde göstermiştik." ifadelerine yer verildi.



Galatasaraylı yöneticilerin neredeyse her derbi galibiyeti ardından Türk futboluna hiçbir fayda sağlamayacak tavır ve söylemler içinde Fenerbahçe camiasını, maçın hakemlerini ve federasyonu hedef alacak açıklamalarda bulunduğu dile getirilen açıklamada, Son derbi maçının ardından da bu tavır ve açıklama şekli devam etmiştir. Bunun son halkası olarak da Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Işın Çelebi'nin açıklamalarına üzülerek tanık olmaktayız. Daha önce bakanlık mevkiinde bulunmuş Sayın Çelebi'nin, 3-1'lik zaferimizi kastederek yaptığı "Zorbalıkla maç kazanmak" ve "Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda her maçta olay çıkıyor" şeklindeki açıklamasını kendisine yakıştıramıyoruz. Yapılmakta olan stadın inşaat alanında ve derbi maçın üstünden iki haftadan fazla bir süre geçmişken eski bir bakanın ağzından bu şekilde sözlerin çıkması son derece üzücüdür." denildi.



2006 - 2007 sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe'nin 2 - 1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta yaşanılan olayların da hatırlatıldığı açıklama, şöyle devam etti: "Zorbalıkla maç kazanmak söz konusu ise, Sayın Çelebi ve yönetici arkadaşlarına 2006-2007 sezonunda Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçı hatırlatmak isteriz. Bilindiği gibi bu maçta, birinin gözü kör olmak üzere 19 polisimizin yanı sıra onlarca futbolseverin maç öncesinde çıkan olaylarda yaralandığı, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın birçok kez durmak zorunda kaldığı ve otoriteler tarafından maçın tamamlanmasının hayretle karşılandığı herkesin malumudur.



Bu karşılaşmaya ilaveten, Ali Sami Yen'de 2005-2006'da Türkiye Kupası maçında, 2008-2009 sezonunda lig maçında yaşananlar ve bunun gibi pek çok örneği kolaylıkla ve ilk anda sıralayabiliriz. Hal böyleyken, Sayın Çelebi ve diğer Galatasaraylı yöneticilerin son haftalardaki söylem ve tavırlarını son derece haksız, gerçekleri yansıtmayan ve Türk futbolseverlerin hafızalarına bir nevi hakaret olarak yorumluyoruz.



10 yıldır değişmeyen gerçeği bu denli yan yollara saparak göz ardı etmenin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini, rakibi tebrik etmeninin de bir erdem olduğunu kendilerine ayrıca hatırlatmak isteriz."



Öte yandan söz konusu açıklamada, konuyla ilgili olarak geniş değerlendirmenin önümüzdeki günlerde basın mensuplarıyla yapılacağı da ifade edildi.


 Etiketler: FENERBAHÇE  DEN  'ZORBALIK  AÇIKLAMASI 

 Haberi Ekle ;  Google    Facebook    Digg    Del.icio.us


 Haber Yorumları  yorum ekle


Bu habere henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz yazmak istermisiniz



  • Mine Çakır
  • Aytekin Bayri
  • Erhan Arslan
  • Tufan Özyamak
  • Cihan Erdogan
  • Seyfi Alp
  • Sercan SEZEN
  • ASR-I SAADETE BENZER BİR DÖNEM
    Bolu Haber  Güncel Haberler  Gündemdeki Haberler  Spor Haberleri  Yaşam Haberleri  Medya - Magazin Haberleri  Yemek Tarifi  Ekonomi Haberleri  Eğitim Haberleri  Siyaset Haberleri  Kültür - Sanat Haberleri  Dünya Haberleri  Kadın Haberleri  Bolu Spor Haberleri  Sinema Haberleri  Teknoloji Haberleri  Müzik - Eğlence Haberleri  Sağlık Haberleri  Künye Bolu Haber Postası en ucuz alışveriş Saat Alış Veriş Fırsat Ürünleri samsun oto kiralama karacaoğlu asansör
    Sitede yer alan kullanıcı yorumları üyelik sözleşmesinde kabul edildiği şekilde yorum yapan üyenin şahsi düşünceleridir.

     
    MS Haber bir MS Teknoloji hizmetidir.